هیئت
گفتگو
- [..........] : سلام.طبق برنامه روز یکشنبه هییت برگزار نشد ان شاالله که خیره ولی خیلی خوب می شد قبلش اطلاع رسانی می کردید. یا حق
- [133] : ترا به خدا دعایم کنید من محتاجم
- [guest_1892] : صادق رجب خيلي با حالي
- [313] : جمعه ها طبع من احساس تغزل دارد ناخودآگاه به سمت تو تمایل دارد بی تو چندیست که در کار زمین حیرانم مانده ام بی تو چرا باغچه ام گل دارد شاید این باغچه ده قرن به استقبالت فرش گسترده و در دست گلایل دارد تا به کی یکسره یکریز نباشی شب و روز ماه مخفی شدنش نیز تعادل دارد کودکی فال فروش است
- [..........] : سلام خدمت همه نوکرای حسین خدا خیرتون بده انشاالله در بحث هییت داری موفق باشید
- [133] : AJAB EBTEKARE ZIBAII DARIN DAME SHOMA GARM
- [(G (G] : ان شالله موفق وپیروز باشید
- [(G (G] : خیلی جالب بود
- [(G (G] : دم شما گرم
- [guest_7442] : سلام خدمت شما برادر گرامی لطف کنید از اقا صادق عکسهای متنوع و شور و واحد های بیشتری بگذارید با تشکر زارعی پور
نمایش مهمان ها مابین [].
| وصف عشق |
|
|
|
| صفحه اول - صفحه اول |
|
محدث کاظمینی" در تکلمه، "محدث نوری" در دارالسلام و "محدث قمی" در فواید، به ذکر محاسن و فضائل اخلاقی و مراتب علمی به خصوص زهد و تقوای شیخ جعفر شوشتری پرداخته و صاحب ترجمه را کراماتی بر شمرده اند. علامه نوری با حاج شیخ جعفر معاصر بود و حکایتی از زبان خود شیخ جعفر شوشتری نقل می فرماید. خلاصه آن که شوشتری پس از خاتمه درس از نجف به زادگاه خویش مراجعت می نماید. وی می گوید: مدتی مردم را از روی کتاب(تفسیر صافی محسن فیض) موعظه می نمودم و از روی کتاب روضة الشهدا برای آنها روضه می خواندم و از حفظ، بیانی نداشتم. سالی بدین منوال گذشت و از این که ملای کتابی (از رو خواندن) بودم خیلی رنج می بردم. مایل بودم ناصحی نطاق و ذاکری شیوا و زبان آور باشم. به ائمه مخصوصا سالار شهیدان متوسل بودم و در عین حال تا نیمه شبها راه چاره می جستم تا به خواب فرو می رفتم. سرانجام شبی در عالم رؤیا دیدم، که گویی در صحرای کربلا هستم و همانگونه که شنیدیم دو لشکر به روی هم صف بسته اند (صفی نابرابر) من خود را سریع به خیمه گاه حسینی(علیه السلام) رسانیدم، وارد خیمه شدم و سلام کردم. آن حضرت پس از التفاتی مرا به کنار خویش خواند و به حبیب بن مظاهر فرمود: حبیب برای میهمان عزیز آب که نداریم، با آن مختصر آرد و روغن، غذایی آماده ساز. حبیب برخاست و به دستور حضرت عمل نمود و من مختصری از آن غذا را خوردم و بیدار شدم و بعد از آن به برکت آن غذا، بدون کتاب سخنرانی می کردم. که البته شایان ذکر است که ایشان از بهترین وعاظ جهان تشیع گردید . |
بفرمایید روضه

آشنایی با هیئت

بازدید کنندگان

![]() | امروز | 24 |
![]() | دیروز | 10 |
![]() | این هفته | 34 |
![]() | این ماه | 125 |
![]() | کل بازدیدها | 4599 |